srijeda, 16. siječnja 2013.

DENIAL AHMETOVIĆ proglašen "srpskim četnikom"!

Denial Ahmetović, kakanjski predstavnik na ovogodišnjem showu ZMBT, sve više je u posljednje vrijeme meta oštrih kritika i podjeljenih mišljenja. Pokazuje to i Facebook stranica Svi koji smo protiv Srbina u show-u ZMBT 5 Daniel Cetnik Ahmetovic
DENIAL AMETOVIĆ SE IZVINIO GRAĐANIMA KAKNJA: Pročitajte šta je rekao
Šta je cilj ovakve grupe odnosno stranice? Činjenica je da je Denial zaista postigao određenu "slavu", ako zapravo o pravoj slavi možemo i govoriti. Uglavnom, postigao je širu prepoznatljivost svojim odličnim nastupima na ZMBT.
Da slava nosi posljedice pokazale su najviše Denialovo ponašanje u posljednje vrijeme. Dosta se njegovih prijatelja žali kako ih "ignoriše" te "kako nema vremena za staru raju". OK, shvatamo. Međutim, postoji ovdje i faktor slobodnog vremena za kojeg smatramo da Denial baš i nema previše. Ali šta je tu je...
Najbolje situaciju znaju Deanialovi prijatelji i poznanici. Jedna narodna kaže "Dajte osobi vlast da vidite kakva je osoba". Možemo reći da muzički performansi ovakvog tipa od jedne totalno anonimne osobe naprave "instant zvjezdu" čija slava gori dok se takmiči u showu, te ako ništa u narednih par mjeseci po završetku takmičenja ništa ne napravi, masa ga zaboravi kao da nikada nije ni postojao. Ovo je vrlo opasna stvar kod ovih takmičara koji se toliko zanesu u sjaj i glamur ovakvog takmičenja, da apsolutno zaboravljaju ono i one što su imali prije nastupa i prije "slave"
E da se vratimo na pomenutu stranicu. Dakle, uz slavu dolazi i odgovornost i negativnost. Facebook je preplavljen fan stranicama prema Denialu Ahmetoviću (neki bi rekli da ih je većinu on sam napravio), veličaju ovog sedamnaestogodišnjaka u nebeske visine... Nije naše da sudimo o osobama, nego da zaista iskažemo jednu veliku radost što postoje osobe u Kaknju poput Deniala, Gileta, Vesne i ostalih koji su ostavili trag za sobom na ovakvim takmičenjima. Neki su više a neki manje. Ma zar je koga briga koji su završili?
Bitno je da se pročuje da se iz Kaknja čuje pjesma ovih mladih ljudi, a ne samo da pričaju o nama kao o gradu čumura, industrije i naravno odbojke... Deniale drž' se... Onih koji te mrze će biti gotovo jednako od onih koji te vole, jednostavan princip kineske filozofije ying-yang.

2 komentara:

  1. Boze moj,koja zalost,jadd :O Mislim ono,bitch please... Denial ce sve njih pomarisat XD

    OdgovoriIzbriši